Waar komen vloeren van oud hout vandaan?

Het hout dat wij gebruiken voor vloeren van oud hout is is afkomstig van (eeuwen)oude boerderijen, kastelen, huizen en schuren die afgebroken worden. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden om het hout te produceren. Het hout wordt als het ware dus gerecycled.

Het hout wordt machinaal bewerkt tot de planken die uiteindelijk bij u op de vloer komen te liggen. Hiermee wordt de prachtige vloer bereikt zoals wij deze graag in onze woningen of kantoren gebruiken, maar met alle voordelen die de oudheid van het hout biedt.

Zo kan een vloer van oud hout prachtige scheuren bevatten zonder dat een multiplex onderplank te zien is. Ook werkt oud hout vele malen minder, wat betekent dat de naden tussen de planken minder uitzetten en krimpen. Lees meer over de voordelen bij 'Waarom kiezen voor een vloer van oud hout'

 

waar komt oud hout vandaan waar komt oud hout vandaan 2

Meer informatie over vloeren van oud hout

Heeft u vragen over vloeren van oud hout die u graag vooraf stelt, of oriënteert u graag eerst via internet? Dan nodigen we u van harte uit om onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Liever direct contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op: 06 109 29 831

captcha

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Mark 06 109 29 831

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.