Een trap is zoveel meer dan een functieel object. 
Of de trap nu in de hal staat of in de woonkamer een mooie trap verhoogd de waarde.

Bij traprenovatie draait het om het verfraaien van een bestaande trap.
En dat kan zo ver gaan, dat je denkt dat er nieuwe staat.

Traprenovatie

Omdat de trap je huis best een niveau hoger mag brengen.

Traprenovatie is dé doeltreffende oplossing wanneer jouw oude trap een doorn in het oog is en je toe bent aan iets nieuws. Een trap bekleden met houten of laminaat overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.

Door de ontwikkeling van een uniek systeem is traprenovatie voor iedereen betaalbaar en vakkundig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat jouw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing. Met het traprenovatie systeem profiteer je niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van onze jarenlange ervaring met houtproducten.

Traprenovatie overzettreden Avalon parket

Duurzaam en milieuvriendelijke traprenovatie

Na jarenlange ervaring in de verwerking van laminaat en houtproducten is er bij traprenovatie bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat je voor jouw traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten. Het traprenovatie systeem is daarom niet alleen zeer succesvol, maar ook een eerlijk product.

Traprenovatie kleuren

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een moderne uitstraling, een klassieke sfeer of een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden. Met traprenovatie kun je het geheel naar eigen smaak inrichten.