Pas als je hebt samengewerkt met een groep mensen waarvan je weet dat ieder individu zich volledig inzet voor het gezamelijke doel weet je wat een team is.

Avalon Parket

De vloerenwinkel zonder winkel.

Zeven jaar lang hadden we een winkel aan de Nieuwendijk in Geldrop. Het was een hele mooie tijd waar we veel klanten hebben mogen verwelkomen en helpen. Wel begonnen we ons in de loop van de tijd in steeds grotere mate af te vragen of we nog wel een winkel nodig hadden. We hadden onze handen vol aan het leggen van particuliere vloeren en grote projecten. En zagen dat een steeds groter deel van onze klanten eigenlijk niet eens meer naar de winkel kwam maar ons benaderde via internet, belde of ‘even appte’.

We besloten daarom een spannende stap te nemen en onze fysieke winkel te sluiten.

Opening van de online vloerenwinkel

Het begin van een nieuw tijdperk.

Het bleek een hele goede stap te zijn.

Wel was het erg jammer dat we na het sluiten van de winkel minder met onze inkoopkanalen deden en kregen van diverse groothandels en schaverijen de vraag of we niet meer online wilden gaan doen. Daar zagen we zelf ook wel wat in. 

Samen met een goede vriend en zijn online bureau Marketing Spectrum zijn we onze webwinkel begonnen. Doordat we nu enkel nog een online winkel hebben kunnen we scherpe prijzen en goede condities aanhouden.

Het is een goede beslissing geweest omdat we nu bij de mensen thuis hetzelfde advies kunnen geven en meer tijd hebben om ons legwerk nog perfecter te maken.

Online vloerenwinkel Laminaat tot Visgraat

Zelf een kijkje nemen in onze webshop?
Je kunt direct jouw vloer bestellen, of een thuisbezoek aanvragen.

We komen vrijblijvend bij jou op bezoek met onze stalenbus en geven advies daar waar de vloer komt te liggen.

Advies aan huis

De terugkeer van de SRV wagen

Het idee van een winkel is dat je voor iedere klant iedere wens kunt laten zien op één centrale plaats.
Het aanbod van vloeren is intussen zo groot geworden dat je zelfs aan een fabriekshal niet genoeg hebt om alles te laten zien.
Daar komt bij dat de vloeren in de winkel, perfect uitgelicht met kunstlicht, niet altijd representatief zijn voor hoe de vloer er thuis uit ziet.

Wij gaven daarom vaak stalenborden mee met de klant, zodat deze ze thuis kon bekijken. Iedere klant kwam naar de winkel, nam borden mee, bekeek ze thuis en bracht de borden weer terug. Dat moest slimmer kunnen.

Daarom bedachten wij “de stalenbus”. Vanuit een compact magazijn laden wij onze ‘bus’ met de gewenste vloeren en we komen ze bij jou thuis laten zien. Voor zowel jou als ons een veel efficiëntere manier van werken.

Stalenbus 2 - Avalon Parket

Schouwbezoek

Voordat we een vloer kwamen leggen, brachten we altijd een schouwbezoek. Bij dit bezoek kwamen we de locatie ‘lezen’. Gaven advies over kleuren, legpatroon of richting en deden metingen zoals het vochtgehalte. We bekeken de lichtinval, namen maten op en inspecteerde de ondervloer. 

Ook dit kunnen we nu rechtstreeks combineren in één bezoek.

Over het team

In die zeven jaar zijn we geen klein bedrijfje gebleven en hebben we een team van ervaren en geschoolde parketeurs aan ons verbonden. Allen ingeleerd door de eigenaar van het bedrijf; meesterparketeur Mark van den Berg. Mark leerde het team het vak en ziet erop toe dat alle vloeren volgens zijn hoge kwaliteitseisen gemonteerd worden.

Het team heeft het beste gereedschap tot haar beschikking en er mag gezegd worden dat ze stuk voor stuk vloeren leggen met passie. Ons bedrijf kenmerkt zich door de goede sfeer, de kwaliteit van het werk en de keuze om te werken met kwaliteitsvloeren. Het is daarnaast fijn om te weten dat bij onze klanten altijd een gemotiveerde, bekwame en klantvriendelijke parketteur over de vloer komt en niet iemand die het alleen voor het geld doet.

Avalon Parket - professioneel gereedschap
Vloer schuren met schuurmachine

We krijgen veel positieve reacties van onze klanten. We vinden het prettig om service te verlenen en uit te leggen hoe je zelf een vloer legt bijvoorbeeld. Ondanks dat wordt onze legservice veel gebruikt. Dit zal niet in de laatste plaats te maken hebben met de aantrekkelijke prijs die we hanteren en het werk dat geleverd wordt. Als wij een vloer komen leggen maken we duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf en het scheelt je ook zeker een hoop zaagverlies.

Onze leggers kunnen alle soorten vloeren leggen op hoog niveau. Of je nu kiest voor een laminaatvloer, een PVC vloer of een traditionele visgraat uitgevoerd met een bies en band. De kennis en kunde van ons team gaat net wat verder. 

En daar zijn we trots op!