Avalon Parket, adviseurs voor uw totale interieur.

Een mooie, kwalitatief goede vloer zoeken, waar u jarenlang plezier aan zullen beleven. Daarvoor kunt u terecht bij Avalon parket aan de Nieuwendijk 28, 5662 AE in Geldrop.

Mark van den Berg is eigenaar van Avalon Parket, en een zeer ervaren parketteur. samen met het team hebben wij in Geldrop onze winkel en showroom. Hier kunnen we u niet alleen fantastisch mooie vloeren tonen, maar ook alle soorten raamdecoratie en shutters tonen en adviseren. Met ons totaalconcept van ontwerp tot afwerking kunt ook u straks een woning, winkel of werkruimte hebben om trots op te zijn. Avalon Parket doet het namelijk goed of anders doet we het niet!

Wij, van Avalon parket, zijn zeer ervaren parketteurs dankzij meer dan 10 jaar ervaring. Het combineren van traditionele materialen met moderne technieken, samen met onze passie en liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij u een compleet pakket kunnen aanbieden. Een oud wijs gezegde is het advies: “Koop het bij de man die het ook maken kan”! En dan bent u bij Avalon parket aan het juiste adres.

Wij zijn namelijk nog van mening dat service verlenen leuk is. Wij helpen u, met gratis adviezen, graag om de voor u perfecte vloer te kiezen. In de houtsoort, kleur, finish en het motief dat u graag wilt. Onze jarenlange ervaring betekent dat wij u goed kunnen adviseren welke materialen voor welke ruimtes het meest geschikt zijn. En wij denken graag met u mee om uw vloer echt uniek te maken.

 

Deskundig advies, passend binnen uw budget.

Avalon parket, vloer & interieur staat voor kwaliteit en levert vloeren, voornamelijk Frans eiken, in de beste materialen. Door het hanteren van Europees vastgestelde normen en voorschriften ontstaan er nooit twijfels over de geleverde kwaliteit. Vanaf het oorspronkelijke ontwerp tot de voltooiing van uw houten vloer ontvangt u deskundig advies, en het ontwerpen van de juiste houten vloer die aan uw eisen zal voldoen en bovendien zal passen binnen uw budget. Avalon parket, vloer en interieur heeft ervaring met alle aspecten van houten vloeren en aanverwante producten voor woningen, winkels en kantoren, van sporthallen en gymnasia tot scholen en kerken.

 

Advies aan huis

Avalon kan u adviseren zonder dat u daarvoor een bezoek brengt aan de showroom in Geldrop. Door middel van een eerste telefoongesprek of E-mail kunnen wij alvast in grote lijnen bepalen wat u wilt en voor u een persoonlijk monsterbord samenstellen. Dit komen wij u dan persoonlijk laten zien terwijl dan ook meteen de afmeting van te leggen ruimte en het vochtgehalte gemeten kunnen worden. Avalon legt niet alleen tapis vloeren of bourgogne maar is ook het juiste adres voor een multiplank- of een massieve planken vloer. En zelfs voor laminaat en pvc bent u er aan het juiste adres. Met scherpe prijzen en een vergaande en hoge kwaliteit legservice.

 

Niet alleen voor vloeren.

Naast de mooiste vloeren is Avalon ook uw partner voor advies, levering en plaatsing van raamdecoratie, binnenzonwering en de fraaiste shutters. Vloeren en wanddecoratie worden uiteraard geleverd met alle bijpassende plinten, architraven en plafondlijsten. En bij eventuele vakkundige renovatie en/of onderhoud. Verder bieden wij unieke traprenovatie en advies en verwerking van de zogenaamde "Ressource verfproducten" die de fraaiste, bij woningontwerpers zo geliefde, klassieke structuren opleveren. Zelfs het leveren van buitenparket en duurzame houten meubels op maat behoort tot de mogelijkheden.

Avalon Parket, vloer & interieur is gevestigd aan de Nieuwendijk 28 30, 5662 AE, Geldrop (tegenover de Peijnenburg koekfabrieken), nabij Eindhoven in Brabant.

LET OP: wij werken enkel op afspraak!

Wij brengen na afspraak een bezoek bij u thuis. Samen met u kunnen wij zo de juiste vloer selecteren, alsook een degelijk advies afgeven bij uw specifieke situatie.

Dinsdag   Op afspraak
Woensdag   Op afspraak
Donderdag   Op afspraak
Vrijdag   Op afspraak
Zaterdag   Op afspraak

Voelt u zich niet bezwaard, ik beantwoord uw vragen graag!
U kunt ons direct bereiken via:

Mark van den Berg   06 109 29 831

U kunt natuurlijk ook een E-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via uw vraag stellen via onderstaand contactformulier.

 

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u graag advies? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

captcha

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Mark 06 109 29 831

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.