Al jaren zijn wij dealer van tablazz buitenparket. Hierdoor is ons totaalconcept nog uitgebreider en dus door getrokken naar buiten.

We hebben voor tablazz gekozen vanwege hun uitgebreide assortiment. Het assortiment gaat van composiet tot bamboe en van teak tot ipe. Vaak kunnen we dus de buitenvloer als een verlengde van de woonkamer maken qua kleur en afmetingen.

Het meeste gebruiken we de bamboe omdat dit een zware kwaliteit plank is en daardoor onverslijtbaar.

Bamboe buitenparket Avalon parket

 

Ook werken we vaak met de exterparktech terrasdelen. Deze delen zijn gemaakt van composiet in 4 verschillende kleuren.

Avalon parket Buitenparket exterpark tech terrasdelen

 

Wordt hout glad als het nat wordt?

Ons word vaak gevraagd of hout niet heel erg glad wordt als het nat is. Niks is minder waar. Hout word niet glad maar juist stroever doordat de vezels open komen te staan bij water. De bekende gladheid is dus niet aan het hout aan te rekenen maar word veroorzaakt doordat zich bijvoorbeeld mos heeft gevormd op het terras en niet is verwijdert. Kortom hout is ideaal voor terrassen en rond zwembaden.
De zogenaamde antislip terrasdelen van andere fabrikanten werken dus averecht omdat juist in deze antislip ribbels zich makkelijk mos vormt. Ook uniek is onze optie om het terras met het plus systeem te maken. Het plus systeem heeft als grote voordeel dat de terrasdelen volledig onzichtbaar geïnstalleerd worden en het lijkt alsof de vloer gesloten is maar wel nog steeds water door laat.

Avalon Parket Buitenparket Exterpark plus

Meer weten over buitenparket of advies op maat? Wij geven graag antwoord op uw vragen.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Mark 06 109 29 831

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.