BetonDesign vloeren en wanden

 

Spreken de woorden industrieel, hygiënisch, strak, glad, stofvrij, gemakkelijk in onderhoud, krasvast en duurzaam u aan? Dan is BetonDesign de laatste trend die u zeker zal aanspreken.
BetonDesign vloeren en wanden zijn, zoals de naam al aangeeft, vloeren en wanden in betonlook. Een zeer duurzame vloer die direct op een geschikte ondergrond geplaatst wordt zoals beton, zandcement en cementgebonden egalisatie. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Als u dit wenst, kan de vloer of wand ook voorzien worden van een structuur. Hetzelfde geldt voor wanden. Deze dienen vooraf wel voldoende vlak te zijn. BetonDesign vloeren kunnen op iedere plek worden aangebracht. Of u nu een mooie betonlook woonkamer, kantoor, school, zorginstelling, sportruimte of om het even andere ruimte hiervan wilt voorzien de BetonDesign vloer is altijd een strakke oplossing, mede doordat de vloeren in 8 kleuren gezet kunnen worden.
Al zou u, wat wij ons moeilijk voor kunnen stellen, in de toekomst toch een ander type vloer willen, dan kunt u deze rechtstreeks over een BetonDesign vloer aanbrengen.

 

8 kleuren

BetonDesign vloeren zijn leverbaar in 8 kleuren:

BetonDesign kleuren avalon parket

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Mark 06 109 29 831

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.